Portfolio

 
 
EO op Havenplein Zierikzee

Impressie TV-opnamen "Geloven op 2" van de EO te Zierikzee.
 
 
De Nieuwe Kerk Zierikzee weer in gebruik genomen

Na twee jaar van restauratie en herinrichting is op woensdag 15 januari de Nieuwe Kerk in Zierikzee weer in gebruik genomen. De officiele opening vind pas plaats in de eerste week van april waarvoor de vrijwilligers zich met de huidige aktiviteiten alvast kunnen warmdraaien.
 
 
De droom van Amber

Dag Joop (van den Ende) en Ulrike (Bürger) van the creation company "Cook a dream". Samen met Ingrid, Daan en Arie hebben wij een droom-auditie-video voor Amber gekookt. Niet gek hè voor amateurs? En wij denken ook dat Amber heel goed past in jullie droom-p(l)annetje om een musical over Kinderen voor Kinderen te maken. Succes met de nieuwe productie, ik ben reuze benieuwd! Groeten, Jan.
 
 
Boyca op vakantie

Boyca, de hond van Anneke, is te logeren in Zierikzee. Hij snapt nog niet helemaal wat de bedoeling is maar al snel heeft hij het reuze naar z'n zin in Zeeland. Boyca, de hond van Anneke, is te logeren in Zierikzee. Hij snapt nog niet helemaal wat de bedoeling is maar al snel heeft hij het reuze naar z'n zin in Zeeland.
 
 
Oosterschelde avontuur met de mzs Scaldis

In de zomermaanden is het mogelijk met motorzeilschip "De Scaldis" mee te zeilen over de Oosterschelde. Schipper Jaap vraagt wel wat hulp bij het hijsen van de zeilen. een prachtig avontuur.
 
 
IJssalon Capri Zierikzee

Een kort filmpje over de beroemdste ijssalon in Zierikzee.
 
 
Nieuwsflits Reunie Rust Roest

Korte impressie van de reunie van drum- en bugelkorps Rust Roest uit Zierikzee op 9 november 2013