Profiel

Welkom in onze digitale omgeving.

Al heel lang maakt Jan Oosterloo videofilms in huiselijke kring. De vakantie, een verhuizing, dochterlief gaat op voor haar ruiterbewijs, en Jan is er met zijn videocamera bij om deze gebeurtenissen vast te leggen. De videocamera, die vroeger voorzien was van grote super-VHS banden, verruilde hij voor moderne, gelukkig steeds kleinere, camera’s waarbij de beelden rechtstreeks op een harde schijf worden opgenomen. Eerst was de microfoon vast in de camera gemonteerd, later aan een snoertje, en vandaag volledig draadloos verbonden. Dit illustreert de verandering in techniek.

"Al doende leert men" is een spreekwijsheid die zeker op Jan van toepassing is. Eerst monteert hij zijn filmpjes met behulp van twee videorecorders. Op de ene worden de opnames afgespeeld met de andere de 'goede' stukjes direct weer opgenomen. Teksten genereert hij direct op de magneetband. Een eenmaal geplaatste letter was nooit meer te verwijderen en dus levert een typefout heel veel frustraties. Tegenwoordig kan hij desnoods de letters in een film laten dansen, geluiden toevoegen of verwijderen, opnames versnelt afspelen of juist tergend langzaam presenteren. De digitale technische mogelijkheden verhogen de attractiviteit van het eindproduct. Jan verwacht een steeds betere kwaliteit, zowel van de apparatuur maar juist ook van zijn eigen prestaties als videofilmer. Diverse camera's, computers en beeldbewerkingprogramma's later is Jan in staat een professionele videoproductie te leveren. Het maken van een videopresentatie, een interview, uw bedrijfspromotiefilm, of het monteren van een vakantiefilm, niets is te gek, bijna alles kan.

Een uit de hand gelopen hobby? Ja, zal zo zijn, maar wat een leuk vak!

Begin 2013 heeft Jan 'Blokvier media' gestart. Blokvier staat voor een optimale prijs-kwaliteitverhouding voor videopresentaties. Binnen de mogelijkheden en over de tarieven van Blokvier media zult u beslist heel tevreden zijn.Om daar achter te komen hoeft u alleen maar rond te kijken in deze digitale omgeving. Een omgeving met weinig tekst en vooral veel filmvoorbeelden, omdat wij ervan overtuigd zijn dat videobeeld veel meer zeggen dan geschreven tekst.

Als u dat ook vind, tevreden bent over de presentaties en u overweegt een videoproductie te laten maken, dan kunt u het beste even bellen of mailen met Blokvier media. Wij maken uw beeldverhaal graag samen met U!

Blokvier media:
- Videoregistraties van evenementen, concerten, levensgebeurtenissen.
- Het realiseren van TV-programma’s, documentaires, reportages en interviews
- Bedrijfspromotie in beeld en op papier
- Instructievideo’s: gefilmde gebruikshandleidingen van uw product om op uw website te plaatsen
- Videomontage van door u zelf gefilmde video. Bijvoorbeeld tijdens een vakantie of kinderpartijtje
- Installatie van videoregistratie apparatuur